Pages

Monday, 19 December 2011

Gay Berbaju Melayu
btol2 romantik dieorng nie...naik geli bulu ketiak aku hahahahaha.....Kisah pelajar dari jurusan perubatan tajaan Petronas yang bernama Ariff Alfian Rosli ini pada mulanya tentang kes kehilangan beliau di Dublin dan didapati pihak keluarganya tidak dapat mencarinya selama 3 tahun di sana. Menurut  ayah Ariff Alfian Roslin iaitu Rosli Haron dan isteri telahpun pergi ke Dublin sebanyak 8 kali untuk mencari anaknya di sana. Malangnya kelibat anaknya tidak dapat ditemui.
Dan semalam! Kes kehilangan dan mesteri kehilangan Ariff Alfian Rosli sudah terbongkar! Apabila beliau didapati telahpun berkahwin dengan seorang lelaki dari warga Dublin yang bernama Jonathan di sana.
Lagi memilukan keadaan, ayahnya selaku penjamin telah disaman daripada penaja anaknya daripada Petronas sebanyak Rm890,000,00.
Dekat Rm1 Juta tahu! Banyak tu...... Macam mana ayahnya nak tempuhi situasi macam ni? Aku cukup kesian dengan ayahnya... Kenapa ada perkara macam ni terjadi, apa ada dalam fikiran beliau sampaikan beliau sanggup gadaikan maruah diri sendiri dan keluarganya?
Masih belum tertutup lg pintu taubat....


0 comments:

Post a Comment